+31(0)13 5915540 Contacteer ons

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaling en verzending

Betaling

Na het plaatsen van je bestelling, kun je op verschilende manieren betalen.

Betaling binnen nederland

1.iDEAL
Dit is de meest gebruikte manier van betalen bij Studio Sanita, omdat de betalingen nog dezelfde dag verwerkt kunnen worden. Als jij jouw bankzaken via de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers regelt, kun je via onze site de betaling op een makkelijke en veilige manier regelen. Na het plaatsen van je bestelling kies je als betaalmethode iDEAL. Er opent dan een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waar je online bankiert. Je volgt dan gewoon de procedure zoals je hem gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het bestelproces is t/m de betaling beveiligd (SSL certificaat).

2.Bankoverschrijving vooraf
Hierbij maak je het totaalbedrag zelf over aan Studio Sanita. Na het plaatsen van je bestelling kies je voor de methode bankoverschrijving. In je bestelbevestiging staat het Iban nummer en de tenaamstelling waar je het bedrag op kunt betalen.
Pas als wij de betaling op ons rekeningoverzicht zien staan, versturen we de bestelling.


3. AfterPay
AfterPay voert voor Studiosanita.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen (binnen 14 dagen). Als je voor de eerste keer betaalt via
AfterPay bij Studiosanita.nl , kun je betalen tot een bedrag van € 175,00. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00. De extra kosten voor gebruik van AfterPay zijn € 0.99.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met deze digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.  Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar  het consumentendeel van de website van Afterpay.


4. PayPal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten. 


5. Credit Card
Je kunt jouw bestelling ook betalen met een creditcard (Mastercard of Visa); dit gebeurt via onze betaalprovider Multisafepay in een beveiligde betaalomgeving

6. Pinnen
Je kunt op afspraak bij ons komen passen en afhalen in Dongen (0162-311172). Je kunt bij ons al je aankopen pinnen.

Betaling buiten nederland

1.Bankoverschrijving
Ben je woonachtig buiten Nederland en heb je een bestelling geplaatst, dan kun je kiezen voor deze optie. Hierbij worden de IBAN en BIC gegevens verstrekt. Helaas is voor ons het verzenden naar het buitenland duurder, waardoor wij extra kosten moete rekenen (zie verder bij verzending).  Zodra het bedrag verwerkt is op onze rekening, sturen we de klompen naar je toe.

2. Bancontact -Mister Cash
Bancontact-Mister Cash (BCMC) is een veilig en vertrouwd online betaalsysteem speciaal voor onze Belgische klanten. Het is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België (Belfius, Fortis, Ing, Fintro, Kbc, Cbc,Axa bank en Vdk Spaarbank). Al onze Belgische klanten, die gebruik maken van Internetbankieren via 1 van bovengenoemde banken, kunnen gebruik maken van Bancontact-Mister Cash.

3. AfterPay
AfterPay voert voor Studiosanita.nl ook voor Belgische klanten het volledige betaalproces achteraf uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen (binnen 14 dagen).
Als je voor de eerste keer betaalt via  AfterPay bij Studiosanita.nl , kun je betalen tot een bedrag van € 175,00. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00. De extra kosten voor gebruik van AfterPay zijn € 0.99.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met deze digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar  het consumentendeel van de website van Afterpay.

 
3. PayPal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten.

4. Credit Card
Je kunt jouw bestelling ook betalen met een creditcard (Mastercard of Visa); dit gebeurt in een beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider MultiSafepay.

Verzending

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd door PostNL.

Alle bestellingen binnen Nederland en België worden gratis bezorgd! Bestel je vanuit Frankrijk, Spanje, Denemarken of Oostenrijk dan zijn de verzendkosten € 7,50. Voor landen buiten Europa geldt een verzendtarief van €30,00.

We versturen je bestelling via PostNL. Je kunt bij het bestellen kiezen wanneer we het pakket mogen aanbieden. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail zodat je weet wanneer het pakket bezorgd wordt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de pakketdienst het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL jouw pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer jouw bestelling voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde PostNL punt). Op deze manier hoef je niet speciaal voor jouw pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen.

Je kunt het pakket ook laten bezorgen bij ieder gewenst PostNL punt. Deze service van PostNL heet PakjeGemak.
De voordelen op een rijtje:

  1. Je hoeft niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten
  2. Met ruim 2000 locaties is er altijd een bij je in de buurt
  3. Flexibel: de afhaallocaties hebben ruime openingstijden
  4. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de bestelling wil ophalen

Deze optie kun je kiezen bij het invullen van je bestelling. Kies je daar voor PakjeGemak, dan komt er een scherm, waar je het gewenste afhaalpunt kunt selecteren.

Afhalen in Dongen
Je kunt je pakket ook komen afhalen in Dongen. je kunt dit aangeven bij het afrekenen van je bestelling. Wil je wel een afspraak maken voor het afhalen van de klompen?