Hippe klomp sandalen voor dames

De lente is inmiddels alweer even op weg en de zomer staat haast alweer voor de deur. Dat betekent dat de tijd voor jurkjes en sandalen bijna aanbreekt. Een heerlijke periode! Lekker naar buiten met blote benen en open schoenen. We genieten er allemaal van. Ben je nog op zoek naar fijne sandalen, die comfortabel lopen én er ook leuk uitzien? Ga dan voor een paar hippe klomp sandalen van Studio Sanita! Benieuwd? In deze blog lees je er meer over.

Klomp sandalen voor dames

De term klomp sandalen klinkt misschien een beetje grof, maar dat zijn ze allesbehalve. Onze klomp sandalen voor dames zijn vrouwelijk en maken je outfit origineel. Het voordeel van de klomp sandalen van Studio Sanita is dat ze een stuk lekkerder lopen dan de meeste reguliere sandalen. Ze bieden je veel comfort. Een dagje naar de stad of een wandeling over de boulevard in Scheveningen? Dat is met de sandalen van Studio Sanita geen probleem. Je loopt er met gemak de hele dag op, zonder dat je aan het einde van de dag last hebt van pijnlijke voeten.

hippe klomp sandalen dames

Comfort en gezondheid

Naast loopcomfort dragen onze klomp sandalen ook bij aan gezonde voeten. De houten zool van de klompen is anatomisch gevormd en zijn daarom goed voor je houding. Je zult ook minder last hebben van je rug, knieën en gewrichten. De meeste sandalen hebben een rubberen rand in de zool, waardoor je je voeten normaal kunt afwikkelen en lekker ontspannen kunt lopen. Een ander voordeel van deze houten zool is dat je ’s zomers minder last hebt van transpirerende voeten. Door gebruik van alleen natuurlijke producten ventileren ze prima en blijven je voeten lekker koel. 

klomp sandalen dames

Diverse dessins

De klomp sandalen zijn er in diverse soorten, maten, kleuren dessins. Er is altijd wel een variant bij die bij jouw stijl past. Met of zonder hak: aan jou de keuze. Liever een sandaal met een elegant enkelbandje of toch liever met een hielbandje? Je vindt ze beide ruim in ons assortiment. En wat dacht je van een sandaal met een luipaard print? Helemaal van nu. Wil je extra zomers voor de dag komen? Ga dan voor één van onze vrolijke gele sandalen. Dé perfecte aanvulling voor je zomeroutfit.

Een ruim assortiment

Ben je benieuwd geworden naar onze collectie? Neem een kijkje in ons assortiment klomp sandalen en kijk eens rustig rond. Jouw favoriete variant gevonden? Wacht niet en koop uw klompen direct!