• Lorem ipsum

Wat leuk dat je interesse hebt in Studio Sanita ! We vertellen je graag meer over ons bedrijf. Studio Sanita verkoopt Sanita klompen sinds 2010 en is gevestigd in Tilburg. Hier wordt dagelijks met hart en ziel gewerkt aan de webshop Studio Sanita. De meeste pakketten versturen we via PostNL naar onze klanten, maar je kunt ook naar ons toe komen om de klompen ‘live’ te zien,  te voelen, te passen en te kopen. Je bent van harte welkom en de koffie/thee staat voor je klaar. Bel je wel even voor een afspraak? In onze webshop staat goede service bovenaan ons lijstje. Niets is zo irritant als een bedrijf niet te kunnen bereiken als je vragen hebt toch?

Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen we net even dat persoonlijke tintje eraan geven. Je kunt persoonlijk advies van ons krijgen door even te bellen, te appen of te mailen. Mocht je echt twijfelen over de maat, dan doen wij niet moeilijk en sturen je eventueel een 2e paar op, zodat je thuis op je gemak de verschillende maten kunt passen. Dit doen we in Nederland zonder verzend- en retourkosten in rekening te brengen. Wij verkopen alleen Sanita klompen en die hebben we in vele soorten, maten en kleuren. Zo verkopen we hippe klompen, medische klompen, werkklompen en vrije tijd klompen

Het meest opvallende model in ons assortiment zijn de klomplaarzen; ze zijn niet alledaags maar daarom juist zo leuk! Laatst zag ik weer een dame lopen in de 9 straatjes in Amsterdam met Sanita klomplaarzen in een zebraprint onder een fel gekleurde set: Super leuk! Trouwens, steeds meer modische klompen hebben een flexibele rand in de zool, waardoor ze buigen en lopen als gewone schoenen.

 

Een persoonlijke noot


De webshop wordt dagelijks gerund door Jacqueline, eigenaar van Studio Sanita. Een persoonlijke noot: ‘Ik ben geboren in 1970 onder de rook van Utrecht en al jarenlang woonachtig in het Brabantse Dongen. Voordat ik schoenen ben gaan verkopen, heb ik diverse jobs gehad in verkoop, marketing en project-management; maar ondernemen vind ik toch het allerleukst! Mijn man heeft een adviserende rol in de webshop. En kan ik er zelf even niet zijn, dan staat Regina graag voor jullie klaar. Mijn doel met de webshop? Nederland en België veroveren met onze klompen!