• Lorem ipsum

Na het plaatsen van je bestelling, kun je op verschilende manieren betalen.

Betalen binnen nederland

1.iDEAL
Dit is de meest gebruikte manier van betalen bij Studio Sanita, omdat de betalingen nog dezelfde dag verwerkt kunnen worden. Als jij jouw bankzaken via de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers regelt, kun je via onze site de betaling op een makkelijke en veilige manier regelen. Na het plaatsen van je bestelling kies je als betaalmethode iDEAL. Er opent dan een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waar je online bankiert. Je volgt dan gewoon de procedure zoals je hem gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het bestelproces is t/m de betaling beveiligd (SSL certificaat).

2.Bankoverschrijving vooraf
Hierbij maak je het totaalbedrag zelf over aan Studio Sanita. Na het plaatsen van je bestelling kies je voor de methode bankoverschrijving. In je bestelbevestiging staat het Iban nummer en de tenaamstelling waar je het bedrag op kunt betalen. Pas als wij de betaling op ons rekeningoverzicht zien staan, versturen we de bestelling.

3. Klarna - Betaal later
Klarna voert voor Studiosanita.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Zij nemen daarbij jouw openstaande rekening van ons over. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) achteraf aan Klarna te betalen (binnen 14 dagen). De extra kosten voor gebruik van Klarna zijn € 0.99.
Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met deze digitale acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.  Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar  het consumentendeel van de website van Klarna.

4. PayPal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten. 

5. Credit Card
Je kunt jouw bestelling ook betalen met een creditcard (Mastercard of Visa); dit gebeurt via onze betaalprovider Mollie in een beveiligde betaalomgeving.

6. Pinnen
Je kunt op afspraak bij ons komen passen en afhalen in Tilburg (013-591 55 40). Je kunt bij ons al je aankopen pinnen.

 

Betalen buiten nederland

1.Bankoverschrijving
Ben je woonachtig buiten Nederland en heb je een bestelling geplaatst, dan kun je kiezen voor deze optie. Hierbij worden de IBAN en BIC gegevens verstrekt. Helaas is voor ons het verzenden naar het buitenland duurder, waardoor wij extra verzendkosten moeten berekenen (zie verder bij verzending).  Zodra het bedrag verwerkt is op onze rekening, sturen we de klompen naar je toe.

2. Bancontact -Mister Cash
Bancontact-Mister Cash (BCMC) is een veilig en vertrouwd online betaalsysteem speciaal voor onze Belgische klanten. Het is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België (Belfius, Fortis, Ing, Fintro, Kbc, Cbc,Axa bank en Vdk Spaarbank). Al onze Belgische klanten, die gebruik maken van Internetbankieren via 1 van bovengenoemde banken, kunnen gebruik maken van Bancontact-Mister Cash.

3. Klarna - Betaal later
Klarna voert voor Studiosanita.nl ook voor Belgische klanten het volledige betaalproces achteraf uit. Zij nemen daarbij jouw openstaande rekening van ons over. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) achteraf aan Klarna te betalen (binnen 14 dagen). De extra kosten voor gebruik van Klarna zijn €0,99. 
Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met deze digitale acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar  het consumentendeel van de website van Klarna.

4. PayPal
PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode, die gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken o
f op uw PayPal rekening storten. Met uw PayPal account kunt u de betaling verrichten. Hiervoor heeft u een PayPal rekening/account nodig, welke u kunt openen op www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als consumenten.

5. Credit Card
Je kunt jouw bestelling ook betalen met een creditcard (Mastercard of Visa); dit gebeurt in een beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider Mollie.