• Lorem ipsum

Beerens and Shoes

Studio Sanita is de B2C Sanita webshop van Beerens and Shoes VOF. Al meer dan 17 jaar zijn wij handelsagent van Sanita klompen voor Nederland en Belgie. Wij leveren Sanita klompen rechtstreeks van de fabriek uit Denemarken, waarbij detailhandel en wederverkopers in (werk-)kleding en (werk-) schoenen, zowel online, als ook offline onze belangrijkste afnemers zijn.

Agentschap Sanita

Binnen het handelsagentschap van Sanita onderscheiden we de volgende deelcollecties:

SANITA FASHION
Klompen, klomplaarzen, klompsandalen en kleppers geïnspireerd op de mode en trends van nu met behoud van clean Scandinavisch signatuur en traditioneel vakmanschap sinds 1878. Sanita fashion klompen zijn eigenzinnig en een tikkeltje retro. Als basis dient een houten zool gemaakt van gecertificeerd lindenhout. Sommige houten zolen hebben een rubberen inzet aan de voorzijde bij het buigpunt van de voet. Dit maakt de klomp buigzaam en nog comfortabeler. Naast seizoensartikelen kent de Sanita fashion collectie ook een groot aantal basics, die het hele jaar door uit voorraad (na)leverbaar zijn. De fashion lijn van Sanita kent een selectief aantal dealers bestaande uit kleding- en schoenenwinkels, lifestyleshops, conceptstores, etc. Klik hier voor een indruk van de huidige collectie.

SANITA COMFORT FASHION
Klompen, klomplaarzen en klompsandalen met het accent op comfort en functie voor werk en vrije tijd. Vanzelfsprekend wordt ook hier de minimalistische, Scandinavische design stijl doorgevoerd. Met een knipoog naar mode bevat de Sanita Comfort Fashion collectie modellen voor iedereen die voor zijn/haar werk en/of vrije tijd veel moet lopen of staan. De meeste klompen hebben dan ook een schokdempende en geluidsarme, buigzame PU loopzool met een leren kap, die eenvoudig schoon te houden is. Het is dan ook niet voor niets dat Sanita Comfort Fashion klompen veel gedragen worden in de zorg, maar ook bakkers, slagers, chefkoks, truckers rekenen wij tot onze trouwe klantengroep. Sanita comfort fashion klompen zijn het hele jaar door uit voorraad (na)leverbaar. Klik hier voor een indruk van de huidige collectie.

Sanita dealer worden?

Heb je een fysieke en/of online winkel of zou je anderzijds Sanita klompen willen verkopen en wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gezien onze jarenlange ervaring met Sanita klompen, denken we graag met je mee in de mogelijkheden.

Wil jij ook Sanita klompen verkopen?

Bel Jurgen Beerens van Beerens and Shoes: +31 (0)6 53 811 309 of mail naar: [email protected] en wij informeren je graag verder.