• Lorem ipsum

Retourneren

Studio Sanita hoopt dat je helemaal tevreden bent met je aankoop.
Is dit niet het geval, dan mag je jouw bestelling binnen 30 kalender dagen na ontvangst ruilen of retourneren.
De klompen mogen alleen zijn gepast; klompen met draag- en gebruikssporen kunnen niet worden geretourneerd.
Verstuur de klompen in originele verpakking en voorzien van de originele labels terug naar ons. Hiervoor vragen we je het ingesloten retour & ruil formulier in te vullen en bij te sluiten.

Wanneer je een artikel met een waarde van minder dan €79,90 retourneert of een ruiling wil doen, zijn de retourkosten voor jezelf en vragen we je het pakket zelf te versturen. Alle verzendkosten naar jouw adres zijn voor onze rekening.

Heeft je bestelde (gewenste) artikel een waarde vanaf €79,90 of meer, dan kun je deze eenmalig gratis ruilen met het ingesloten retourformulier en retourlabel. Je kunt het pakket bij een DHL Servicepoint gratis afgeven door gebruik te maken van het meegestuurde retourlabel. Klik hier voor je dichtst bijzijnde vestiging. 
Is na de ruiling of retournering de uiteindelijke aankoopwaarde lager dan €79,90, dan verrekenen we de retourkosten achteraf. 

In alle gevallen adviseren wij je het verzend/aflever bewijs goed te bewaren totdat de retour/ruiling is afgerond.
Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Eventuele kosten voor extra services (avondbezorging en dergelijke) kunnen niet worden vergoed.
Wil je een andere maat / product ontvangen, dan sturen wij deze nieuwe zending weer gratis naar je toe. 

Alle aangeboden artikelen in onze webshop worden zo waarheidsgetrouw als mogelijk getoond en beschreven. Kleine afwijkingen zijn echter mogelijk.
Onze pasvorm adviezen kunnen wij niet garanderen en zijn gebaseerd op gemiddelden. Iedere voet is immers anders. Daarnaast worden alle klompen met de hand gemaakt en heeft ieder product een unieke pasvorm.

Buitenland
Woon je in het buitenland? Dan geldt dezelfde procedure als hierboven maar kunnen we de retourkosten van artikelen ook boven €79,90 helaas niet vergoeden.
Bij een ruiling betalen we de verzendkosten van de 2e levering. De retourkosten worden verrekend.

Ruilen
Bij ons kun je iedere bestelling ruilen voor een andere maat, kleur of model, mits nog op voorraad. De verzending naar de klant is altijd gratis. Is de (uiteindelijke) aankoopwaarde hoger dan €79,90 dan betalen we ook de retourkosten van de ruiling.
Als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je een aanvullende factuur met een betaallink in de mail.
Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling dan wordt het bedrag binnen 7 dagen aan je terug betaald. 

Klachten
Wij staan voor degelijke producten die wij aanbieden in onze webshop. Je mag er vanuit gaan dat jouw klompen degelijk functioneren tijdens het dragen. Helaas is een fabricagefout bij de productie niet uit te sluiten. Klachten, ontstaan door gebruik, worden individueel beoordeeld. Heb je bij ons klompen gekocht en ben je er niet tevreden over? Neem dan even contact op met onze klantenservice via +31 (0)13 5915540 of mail ons via [email protected]
We willen dit graag samen met jou oplossen.