• Lorem ipsum

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld?

Dan geven wij dezelfde dag jouw pakketje mee aan PostNL en wordt het de volgende dag bij je geleverd. Bestellingen vanaf €45 worden binnen Nederland en België gratis bezorgd! Voor bestellingen buiten deze landen, brengen wij verzendkosten in rekening. Deze worden tijdig voor afrekenen in de winkelwagen aangegeven.

We versturen je bestelling met PostNL. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail zodat je weet wanneer het pakket bezorgd wordt. Ben je niet thuis op het moment van aflevering, dan zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer je bestelling voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde PostNL servicepunt). Op deze manier hoef je niet speciaal voor jouw pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen. 

Je kunt het pakket ook laten bezorgen bij ieder gewenst PostNL servicepunt. Met 3800 vestigingen is er altijd wel 1 in de buurt. Bij het afrekenen kun je voor deze optie kiezen.

Voordelen PostNL Servicepoint:

  • Je hoeft niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten 
  • Met ruim 3800 locaties is er altijd een bij je in de buurt
  • Flexibel: de servicepoints hebben ruime openingstijden
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer je de bestelling wil ophalen.

Afhalen in Tilburg
Je kunt je bestelling ook afhalen op onze vestiging in Tilburg. Wil je dit als opmerking vermelden bij het afrekenen van je bestelling? Graag wel tevoren een afspraak maken. Zo sta je niet voor een gesloten deur.