+31(0)13 5915540 Contacteer ons

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ziekenhuis klompen

Sanita Klompen: het beste schoeisel voor in de zorg!
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ziekenhuis klompen kopen

Iedereen die in de zorg werkt, moet kunnen vertrouwen op goed schoeisel. Hiermee verklein je de kans op lichamelijk klachten. Dit is ook exact dé reden dat veel mensen in de zorg kiezen voor de ziekenhuis klompen van Sanita. Deze zijn uitstekend geschikt voor professionals in de zorg. 

Waarom een ziekenhuis klomp van Sanita?

Sanita is een merk dat oorspronkelijk uit Denemarken komt. Daar werden al in 1907 de eerste klompen gemaakt. Al snel bleek dit een uitstekend ontwerp waar grote interesse voor was. Ruim 100 jaar later worden deze klompen nog steeds met veel passie en vakmanschap gemaakt. De klompen zijn immers niet meer weg te denken en worden zeer veel gedragen in diverse branches. Sanita is inmiddels een aansprekend kwaliteitsmerk dat verkrijgbaar is in meer dan 50 landen over de hele wereld. Studio Sanita is dé webshop waar je moet zijn voor dit topmerk. In de ziekenhuis klompen zijn kwaliteit en comfort op de juiste manier gecombineerd. Een ziekenhuis klomp van Sanita is dan ook volledig ontwikkeld op basis van de wensen van de gebruiker. Ze onderscheiden zich dan ook op diverse vlakken van andere aanbieders. Onze ziekenhuis klompen zijn voorzien van een uitgekiend voetbed, zijn buigzaam, zijn geluidsarm, hebben antislip en voldoen aan alle hoge eisen op het gebied van comfort. Door deze combinatie van factoren, weet je zeker dat je als professional in de zorg kunt vertrouwen op de ziekenhuis klompen van Sanita. Dit is dan ook erg belangrijk. Je stelt hoge eisen aan je voeten door er veelvuldig op te staan en te lopen als je aan het werk bent. Het is dan ook zeer belangrijk om je voeten goed te verzorgen om lichamelijke klachten te voorkomen.

Ziekenhuis klompen voor professionals in de zorg

De ziekenhuis klompen van Sanita zijn voorzien van een zacht leren voetbed. De zolen van de klomp zijn gemaakt van polyurethaan. Dit zorgt voor een flexibele- en buigzame ziekenhuis klomp, die geruisloos en schokabsorberend is. Deze klomp is dus uitstekend geschikt voor de zorgbranche waar je ongemerkt zeer grote afstanden maakt, lang op staat en dus veel van je schoeisel vraagt.

Ons assortiment

Studio Sanita verkoopt alleen maar klompen van dit topmerk. De reden hiervoor is eenvoudig te geven: Sanita is het beste merk in deze sector en is niet te overtreffen. Daarnaast heeft het merk een veelzijdige collectie. Als je aan een ziekenhuis klomp denkt, denk je vaak aan een klomp in een witte kleur. Vanzelfsprekend hebben we die volop voor je beschikbaar in alle maten en modellen. Daarnaast hebben we ook een zeer ruim assortiment ziekenhuis klompen in andere kleuren als je nét even wat anders wilt. Onze klompen zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleuren, maar ook in diverse vrolijke motieven.

Diverse modellen

We kunnen je helpen aan een ziekenhuis klomp in diverse modellen. Naast het traditionele model wat als standaard klomp wordt gezien (de instapklomp), hebben wij ook klompen met een extra hiel riempje of klompen met een dichte hiel (klompschoenen) in onze collectie. Voor iedere smaak en wens hebben wij een passende invulling.

Webshop voor ziekenhuis klompen voor professionals in de zorg

Studio Sanita is dé webshop voor ziekenhuis klompen van dit topmerk. We verkopen het volledige assortiment van Sanita en alle nieuwste modellen kun je dan ook hier vinden. Veel professionals in de zorg bezoeken ons voor het uitkiezen van hun “werkschoenen”, maar ook voor klompen om privé te dragen. Wij zijn een servicegerichte webshop die er alles voor zal doen om jou te helpen met het uitzoeken van de juiste medische klomp. Als je vragen hebt over ons assortiment, of behoefte aan persoonlijk advies, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag letterlijk en figuurlijk verder. Dit kan via de email (info@studiosanita.nl) of telefonisch 0162 - 3 111 72.