Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Creëer een unieke herfstlook met de Sanita klomplaarzen

5 Jan 2021

Cognac is de trendkleur van het seizoen

Dit najaar kunnen we er niet omheen: bruin is het nieuwe zwart. Een paar cognackleurige laarzen is dit jaar dan ook onmisbaar voor je herfstgarderobe. Deze kleur past niet alleen prachtig bij de herfstblaadjes aan de bomen, maar is ook uitstekend te combineren met de andere trendkleuren van dit seizoen. Wat dacht je van okergeel, oranjerood of beige? Prachtig te combineren met een paar cognac-kleurige modische klompen. Hiermee maak je jouw herfstoutfit helemaal af.

models

De klomplaarzen van Sanita

In het assortiment van Studio Sanita vind je verschillende soorten klomplaarzen en modische klompen. Zowel in de kleur cognac, als in andere herfsttinten die goed combineren met deze kleur. Ze zijn gemaakt van mooi zacht leer in verschillende prachtige kleuren. Een populaire variant is de Sanita Laurel Square. De laars heeft een stoere, robuuste hak en is tegelijkertijd ook heel vrouwelijk. De schacht van de laars is rond aan de bovenkant en heeft een klein leerkussentje aan de zijkant. Dit geeft de laarsjes een western look: wat ons betreft één van de leukste modetrends van dit najaar. Ga jij toch liever voor een andere kleur dan cognac, maar wil je wel die western look creëren? Dat kan. De Sanita Laurel Square is er namelijk ook in de kleuren groen en zwart.

Stijlvol en comfortabel

De houten zolen van de klomplaarzen van Sanita hebben een anatomisch voetbed. Hierdoor wordt je houding optimaal gecorrigeerd. Sommige modellen hebben daarnaast ook een rubberen rand in de zool. Dit maakt de laarzen extra buigzaam en comfortabel. Draag je normaal gesproken graag zooltjes in je laarzen? Met de Sanita klomplaarzen is dit niet perse nodig, maar wel mogelijk. In de meeste modellen is voldoende ruimte voor eigen zooltjes.

Verschillende modellen en kleuren

Vind je het model van de Sanita Laryl Square mooi, maar zoek je een lagere laars? Kijk dan eens naar de Sanita Juna Flex. Deze laars heeft – net als de Laryl Square – een western uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren cognac, rood en zwart. Het fijne aan deze laarsjes is dat je ze met vrijwel elke outfit kunt combineren. Of je nu gaat voor een casual outfit met een jeans of een chique outfit met een rok of jurk: met een paar Sanita klomplaarzen aan je voeten creëer je een stijlvolle, authentiek én originele look. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk om te dragen met beenwarmers. Ideaal voor de echte koude dagen.

santa juna

Een ruim assortiment modische klompen

Naast de bovenstaande modellen, vind je in ons assortiment nog veel meer modische klompen voor het najaar. Benieuwd? Neem een kijkje in onze collectie klomplaarzen. Heb je vragen over ons assortiment? Stuur ons een mailtje via [email protected] of bel ons op +31 (0)13-5915540. We helpen je graag.

redboots