Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Unieke Sanita klompen? Deze exemplaren vind je alleen in onze shop.

18 Jan 2021

Unieke Sanita klompen? Deze exemplaren vind je alleen in onze shop

Het Deense merk Sanita is inmiddels echt een begrip in Nederland en België. Het merk heeft ontzettend veel verschillende klompen, in diverse uitvoeringen en dessins. Ben jij op zoek naar een écht uniek paar klompen? Dan ben je bij Studio Sanita aan het juiste adres. In onze webshop vind je verschillende Sanita klompen die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Benieuwd? In deze blog vertellen we je meer over deze unieke Sanita klompen.

Een uniek paar Sanita klompen

In de webshop van Studio Sanita vind je verschillende Sanita klompen die je exclusief bij ons kunt bestellen. We ontwerpen deze klompen namelijk in samenwerking met het merk Sanita zelf. Deze klompen hebben een uniek dessin, met exact dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Sanita. Hetzelfde geldt voor de zolen en het comfort van de klomp: deze zijn identiek aan de reguliere exemplaren van Sanita. Alleen het dessin is nét even anders. Ben je benieuwd naar onze unieke Sanita klompen? De onderstaande exemplaren vind je exclusief bij ons in de shop.



Rosa Light Rose

De populairste klomp uit onze collectie is de Rosa Light Rose. Deze klomp – de naam zegt het eigenlijk al – heeft een mooie, lichtroze kleur en is afgewerkt met een witte bies. Perfect om jouw werkoutfit een vrouwelijke touch te geven. Loop of sta je veel tijdens je werk? Met deze klompen aan je voeten is dat geen enkel probleem. Door de speciaal ontwikkelde zool raken je voeten niet vermoeid en kun je er uren op lopen of staan.

Flower Rose

Wil je liever een Sanita klomp met een print? Dan is de Flower Rose iets voor jou. Met deze instapklomp met bloemen en vlinders kom je gegarandeerd goed voor de dag op je werk. Hoe simpel je outfit ook is, met deze klompen ben jij zeker geen muurbloempje! Net als de Rosa Light Rose, is ook deze klomp voorzien van een buigzame, lichtgewichte anti-slip zool. Daarnaast is de zool ook nog eens geluidsarm. Dit wil zeggen dat hij geen geluid maakt bij het lopen. Onmisbaar als je jouw cliënten niet wakker wilt maken.

Cross klompen

Een variatie op de bovenstaande Sanita klompen is de Cross klomp. Het dessin van deze medische instapklomp is geïnspireerd op het witte gezondheidskruis. De klomp is gemaakt van wit leer en heeft een unieke print met grafische kruisjes in verschillende kleuren. Super origineel en allesbehalve standaard. Het leuke aan de cross klomp is dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ga jij voor een blauw of een groen dessin? De keuze is aan jou! 



Nurse klompen

En last but not least: de Studio Sanita Nurse klomp. Deze Sanita klomp heeft – net als de Cross klomp – een dessin dat perfect is voor professionals in de zorg. Dit zit ‘m niet alleen in het typische nurse patroon, maar in de opdruk met toepasselijke quote: ‘If love can’t cure it, nurses can.’

Sanita klompen bestellen

Wil je meer weten over de exclusieve klompen van Studio Sanita? Neem dan eens in kijkje in ons assortiment. Op de productpagina’s vind je alle specificaties en informatie over de pasvorm. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen via [email protected] of +31 (0)13-5915540. We helpen je graag met het uitkiezen van jouw ideale klomp.