Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

schoenen voor dagje uit

18 Jan 2021

De beste schoenen voor een dagje uit

Een dagje ertussenuit: we vinden allemaal fijn. Tussen alle drukte even een momentje van ontspanning. Of je nu gaat winkelen of naar de dierentuin of attractiepark gaat, goede schoenen zijn hierbij onmisbaar. Tijdens zo’n dagje uit is niets zo vervelend als pijnlijke, vermoeide voeten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over knellende schoenen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste schoenen voor een dagje uit?

De beste schoenen voor een dagje uit

Het uitzoeken van schoenen voor een dagje uit is zo makkelijk nog niet. Je schoenen moeten namelijk aan verschillende eisen voldoen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de schoenen lekker zitten. Je moet er immers de hele dag op lopen en je wilt niet na een paar uur last krijgen van je voeten. Kies dus voor een paar goede schoenen met voldoende schokdemping, zodat je lichaam voldoende ondersteuning krijgt. Dergelijke schoenen voorkomen dat je gewrichten te veel onder druk komen te staan en als gevolg daarvan last krijgt van je voeten.

Goede zolen

Een ander belangrijk aandachtspunt bij het uitkiezen van schoenen voor een dagje uit is de zool van de schoen. De juiste zool doet veel voor het draagcomfort, maar draagt ook nog eens enorm veel bij aan je lichaamshouding. Schoenen met een goede zool helpen je om de juiste lichaamshouding aan te nemen, waardoor je rug en knieën ontlast worden. Hiermee voorkom je vervelende pijntjes tijdens een dagje weg.

Stevigheid en profiel

Naast goede zolen is het verstandig om schoenen te kiezen die voldoende stevigheid en profiel bieden. Tijdens een dagje uit wandel je veel en kom je soms ook op minder begaanbare plekken. Denk hierbij aan gladde kinderkopjes tijdens een stedentrip, maar ook zandpaden tijdens een dagje dierentuin zijn geen uitzondering. Stevige schoenen met een goed profiel bieden je hiervoor het juiste comfort.

Comfort en stijl

Kiezen voor comfort, betekent vaak dat je moet inleveren op stijl. Toch wil je tijdens een dagje weg een beetje charmant voor de dag komen. Met de hippe klompen van Studio Sanita combineer je het beste van twee werelden. Goed comfort én een hippe uitstraling. Met deze klompen houden je voeten het de hele dag vol, terwijl je ook nog eens goed voor de dag komt. Ben je benieuwd naar onze collectie? Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website.