Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Waarom medische klompen dragen?

13 Oct 2021

Ben je werkzaam in de zorg? Dan heb je ze vast al eens bij je collega’s gezien: medische klompen. Hygiëne en een optimaal draagcomfort zijn twee belangrijke redenen waarom medische klompen zo populair zijn onder zusters en doctoren.

Overigens worden medische klompen niet alleen veel gedragen door zusters en doctoren. Ook onder tandartsen en medewerkers in zorginstellingen zijn medische klompen populaire schoenen. Tijdens een drukke werkdag, waarin je veel moet staan en bewegen, kunnen medische klompen het verschil voor je maken. De klompen van Studio Sanita zijn ontworpen voor een optimaal draagcomfort. Zo zijn onze medische klompen voorzien van een buigzame PU zool, die zorgt voor voldoende grip. Daarnaast zorgt het anatomisch gevormde ‘on steam’ voetbed voor ontlasting van de rug en knieën en voldoende vochtregulatie van de voeten. Rugklachten en zere voeten zijn hiermee verleden tijd.

Verschillende soorten medische klompen

In de collectie van Studio Sanita vind je verschillende modellen medische klompen. De modellen medische klompen in onze collectie zijn: de instapklomp en de klompschoen

Instapklomp en klompschoen

De instapklomp en de klompschoen zijn de meest gedragen en bestelde schoenen in de medische branch. De klompen zijn wat betreft het model nagenoeg gelijk aan elkaar. Het enige verschil in de twee klompen zit hem in de hiel. Waar de instapklomp een open hiel heeft, heeft de klompschoen een dichte hiel. Dit heeft een beschermende functie. Zowel de instapklomp als de klompschoen zijn in veel verschillende maten en kleuren/prints verkrijgbaar. Studio Sanita heeft ook meerdere unieke prints voor jou ontwikkeld. Zo styl je je werkoutfit net even iet anders.

Welke maat medische klomp heb ik nodig?

In de collectie van Studio Sanita vind je medische klompen in de maten 35 t/m 48. Wil je een medische klomp bestellen, bekijk dan goed bij de specificaties wat de pasvorm van de medische klomp is. Zo hebben veel van onze medische klompen een wat kleinere pasvorm. Bij ‘normale’  breedte van de voet en ‘normale’ hoogte van de wreef is het vaak beter om een medische klomp in een maat groter te bestellen, dan je normaal gewend bent. Draag je bijvoorbeeld schoenen in maat 42, ga dan voor een medische klomp in maat 43. Heb je een hogere wreef, ga dan zeker voor een klomp in een maat groter dan je gebruikelijke schoenmaat. Heb je juist smalle voeten, dan neem je eigen maat. Is jouw schoenmaat niet voorradig. Mail ons gerust via: [email protected] of bel naar 013-5915540.

Bestel jouw medische klomp online bij Studio Sanita

Bestel jouw medische klomp gemakkelijk en snel via onze webshop. In de collectie van Studio Sanita vind je medische klompen voor dames en heren in verschillende kleuren, prints en modellen. Wanneer je jouw medische klomp voor 16:00 uur bestelt, dan wordt jouw bestelling de volgende dag nog gratis geleverd door DHL Parcel. Binnen 14 dagen na aankoop mag je jouw bestelling vanaf een aankoopbedrag van € 79,90 gratis ruilen.

Gerelateerde producten