Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Inspiratie: unieke kerstcadeaus voor dames

18 Jan 2021

Inmiddels zitten we al over midden december en duurt het nog maar even voordat het kerst is. Het is dé tijd om gezellig samen te zijn met je familie en vrienden. Misschien heb je al nagedacht over de gerechten die je wilt gaan koken. Kerst is natuurlijk het ultieme moment om flink uit te pakken in de keuken. Ga je dit jaar dat ultieme cheesecake recept op tafel toveren? Natuurlijk is het samenstellen van het kerstdiner niet het enige waar je van tevoren over nadenkt. Kerst is het perfecte moment om jouw dierbaren iets cadeau te doen. Zo’n cadeau bedenk je natuurlijk niet op het laatste moment. Daar gaat grondig denkwerk aan vooraf. Wij helpen je graag een handje!

Kerstcadeaus voor dames

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor dames? Bijvoorbeeld voor je zus, vriendin, moeder of gewoon voor jezelf? Dan wil je natuurlijk wel een beetje origineel uit de hoek komen. Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard boekenbon of dinerbon, maar daar ga je de blits niet mee maken. Daarnaast is het extra fijn als je iemand blij kunt maken met een cadeau, waar diegene ook echt iets aan heeft. Met de hippe klompen van Studio Sanita sla je twee vliegen in één klap. Door deze trendy klompen cadeau te geven is je cadeau niet alleen origineel, maar degene die het cadeau krijgt heeft er ook echt iets aan. Studio Sanita klompen draag je namelijk met plezier, ze zijn duurzaam én ze bieden comfort. Het ideale kerst kerstcadeau voor dames. En kun je niet kiezen? Geef dan een cadeaubon van Studio Sanita!

Waarom klompen?

Waarom klompen als kerstcadeau voor dames? Dat zijn toch die houten dingen die ze op de boerderij dragen en die zijn toch helemaal niet hip? Niets is minder waar. De klomp is tegenwoordig hipper dan hip. En dat is niet voor niets zo! Hippe klompen zijn er namelijk in diverse modellen en uitvoeringen. Wat dacht je van klomplaarzen? Ze zijn niet meer weg te denken uit de Sanita collectie en het straatbeeld. Als modebewuste vrouw kunnen ze bijna niet in je garderobe ontbreken. Ze zijn prachtig te combineren met een jurkje, maar ook onder een stoere jeans staan ze super. Met Studio Sanita klompen ga je voor een unieke uitstraling.

Kerstaanbieding hippe klompen

Een paar hippe klompen van Studio Sanita is een uniek kerstcadeau voor dames. Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met zo’n leuk cadeau? Dan hebben we goed nieuws! Tot 27 december 2018 profiteer je van 20% korting op de gehele collectie klomplaarzen. Ook op de medische klompen en werkklompen hebben we mooie aanbiedingen. Bekijk snel de hippe klompen collectie en verzeker jezelf van een uniek kerstcadeau. Fijne feestdagen!