Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Hippe klompen: Mode in een retro jasje

18 Jan 2021

De meeste mensen hebben een verkeerde indruk van klompen. Ze denken aan de lompe ouderwetse klompen die nog te vinden zijn op het platteland. Echter is de term klomp veel breder dan dat! Je kan tegenwoordig hele leuke en hippe klompen vinden! Wij ontwerpen klompen die hun plek hebben verdiend naast de modieuze schoen. Echter hebben onze hippe klompen een aantal voordelen die een normale schoen mist. Onze klompen zijn bijvoorbeeld zeer bevorderend voor een goede houding, die je rug- en kniegewrichten ontlast bij staan en lopen. Ze zijn gemaakt van natuurlijk (en lichtgewicht) materiaal wat ervoor zorgt dat ze gedragen kunnen worden in alle seizoenen. Veel modellen hebben een flexibele houten zool. Door een rubberen rand in de houten zool, kun je je voeten normaal afwikkelen en dat bevordert het loopcomfort van de sandaal. Wil jij het dragen van onze hippe klompen ook eens ervaren? Pas wel op, want ze zijn verslavend!

Hippe klompen voor de zelfbewuste vrouw

Ons assortiment hippe klompen is erg uiteenlopend. Er is voor ieder wat wils! Zo hebben we naast een aantal subtiele modellen ook genoeg keuze in leuke prints voor de zelfbewuste en vrouw die van kleur houdt. Onze hippe klompen hebben een retro stijl die fijn te combineren is met bijpassende retro-achtige jurkjes, maar ook een interessant contrast vormen met de moderne strakke jeans. Hippe klompen  zijn geen alledaagse keuze. Jij kiest voor een unieke uitstraling en durft je eigen weg te gaan. Ben jij ook zo’n powervrouw?

Klompen volgens hip Deens design

Al onze hippe klompen worden ontworpen volgens Deens design. Dit resulteert in een strak en modern ontwerp. Echter gaat dit niet ten koste van de vrouwelijkheid. In tegendeel zelfs! Onze hippe klompen zijn verkrijgbaar in veel modellen, materialen en kleuren. Daarnaast bieden wij keuze tussen plattere zolen of hakken. De meeste van onze klompsandalen hebben netto een hakje van 4 centimeter en zijn dus heel goed draagbaar. Wist je ook dat een aantal van onze hippe klompen echte zomerse sandalen zijn? Als je toch op zoek bent naar dichte schoenen hebben wij ook nog stoere laarsjes die een edgy tint aan jouw outfit geven! Door het gebruik van natuurproducten in het ontwerp, kan jij het hele jaar door genieten van jouw hippe klompen. De houten zool zorgt voor optimale isolatie in de winter terwijl het ademt in de zomer. Het is dus vrijwel onmogelijk om zweetvoeten te krijgen in onze hippe klompen!

Duurzaam, ergonomisch en modieus

Wij hebben bewust gekozen voor onze productiewijze. We vinden het immers enorm belangrijk dat onze klompen duurzaam en bewust zijn. De bomen waar wij ons hout vandaan halen worden direct na het kappen vervangen voor nieuw geplante bomen. Zo gaat de productie van onze hippe klompen niet ten koste van de natuur. Daarnaast worden onze ontwerpen geproduceerd in Europa, waar goede arbeidsomstandigheden voorop staan. Dit zorgt toch voor een geruststellend gevoel wanneer je onze hippe klompen draagt. Naast een ergonomische en modieuze klomp, kies je bij Studio Sanita dus ook voor een duurzaam product!