Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

klompen met leuke prints

18 Jan 2021

Trend: klompen met leuke prints

Een van de trends waar we dit jaar niet omheen kunnen is printjes op kleding en schoenen. Of je nu houdt van een vrolijke bloemenprint of een pittige panterprint: voor elk type modeliefhebber is er wel een geschikt motiefje te vinden. Afgelopen jaar waren de printjes al populair, maar ook in 2019 gaan we weer veel printjes zien. Het leuke aan printjes is dat jouw outfit er meteen vrolijker en kleurrijker van wordt.

Klompen met leuke prints

Jaren geleden werd het gebruik van printjes vooral beperkt tot kleding. Anno 2019 zien we printjes vrijwel overal in terugkomen. Niet alleen in kleding, maar ook in tassen, portemonnees en schoenen. Tegenwoordig zijn er zelfs klompen met leuke prints. Deze hippe klompen winnen de laatste jaren veel aan populariteit. Het voordeel ten opzichte van ‘gewone’ schoenen is dat klompen meer draagcomfort bieden. Ze ondersteunen je lichaam op de juiste manier, waardoor je een betere houding aanneemt. In combinatie met de juiste schokdemping, wordt de kans op gewrichtsklachten hiermee aanzienlijk verminderd.

Klompen van Studio Sanita

De klompen van tegenwoordig zijn niet meer zoals we ze vroeger kenden. Neem bijvoorbeeld de klompen van Studio Sanita. Dit zijn klompen die gezien mogen worden. Naast dat ze harstikke fijn lopen, zijn ze ook nog eens vrolijk én stijlvol. Met deze klompen met leuke prints vrolijk je jouw outfit meteen helemaal op. Het zijn namelijk echte eyecatchers!

De leukste prints

Klompen met stipjes, bloemetjes of kleurenmotiefjes: we hebben het allemaal. Maar ook klompen met een stoere luipaardprint vind je in onze collectie. Zoals je op onze website ziet, is ons aanbod aan schoenen zeer uiteenlopend. We hebben onder meer een ruim aanbod aan hippe klompen, die het uiterlijk hebben van stijlvolle en modebewuste schoenen. Je kunt ze bij elke gelegenheid dragen.

Ideaal voor actieve beroepen

Ook als je een actief beroep hebt, ben je bij Studio Sanita aan het goede adres. Onze werkklompen en vrijetijdsklompen zijn ontzettend populair bij mensen met staande beroepen. Denk hierbij aan ziekenhuispersoneel, zoals verpleegkundigen en artsen. Maar ook koks en slagers dragen onze klompen graag tijdens hun werk. Elke dag weer! En zonder pijnlijke voeten.

Helemaal in jouw stijl

Wil jij jouw outfit opfleuren en daarnaast genieten van uitstekend draagcomfort? Dan zijn onze klompen met leuke prints echt iets voor jou. Ga er eens lekker voor zitten en bekijk de uitgebreide collectie van Studio Sanita. Er is altijd wel een variant die bij jouw persoonlijke stijl past! Klompen kopen kan online bij Studio Sanita!