Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Laarzen die goed voor de voeten zijn

18 Jan 2021

Laarzen die goed voor de voeten zijn

De winter is inmiddels al even onderweg en af en is het nu behoorlijk koud. Natuurlijk wil jij jouw voeten tijdens de winter lekker warm houden. Niemand houdt immers van koude voeten. De beste manier om jouw voeten tijdens de winter warm te houden is de combinatie van warme sokken en een goed paar laarzen. Toch kan het soms een uitdaging zijn om laarzen te vinden die mooi zijn en daarnaast ook lekker zitten. Ben je op zoek naar laarzen die goed voor de voeten zijn? Een paar hippe klomplaarzen is een geweldige oplossing als je comfort wilt combineren met een mooi design.

Comfort en design

Bij het woord klompen denk je misschien aan de klompen die men op de boerderij draagt. Dit zijn inderdaad klompen, maar er zijn ook andere varianten die een stuk hipper zijn. Bij Studio Sanita hebben we een hele collectie met verschillende hippe klomplaarzen die goed voor de voeten zijn. Naast dat al onze hippe klompen een uniek Deens design hebben, zijn ze ook bevorderend voor een goede houding. Ze geven namelijk goede ondersteuning aan je rug- en kniegewrichten bij het lopen. Of je nu een dagje naar de stad gaat of veel moet lopen en staan tijdens je werk, Sanita klompen zijn fijn voor elk moment.

Warm in de winter en koel in de zomer

Het fijne aan de klomplaarzen van Studio Sanita is dat je ze zowel in de winter als in de zomer kunt dragen. De natuurlijk houten zool zorgt voor een uitstekende isolatie tijdens de winter, terwijl de laarzen in de zomer heerlijk koel blijven en ventileren. Dat komt doordat de Sanita klomplaarzen gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Zo kun je jouw favoriete laarzen het hele jaar door dragen. Ideaal!

De modellen van Studio Sanita

De Sanita Laureen is een mooi voorbeeld van laarzen die goed voor de voeten zijn. Het zijn unieke laarsjes met stoere western invloeden in combinatie met een vrouwelijke touch. Het is het perfecte model als je hakken aan wilt, maar toch wilt dat ze lekker zitten. Door de kleine blokhak lopen deze schoenen namelijk heerlijk! Of wat dacht je van de Sanita Lila wedges? Deze zwarte enkellaarsjes lopen heerlijk door de subtiele sleehakken die gemaakt zijn van buigzaam materiaal. In de zool zit tevens een flexibele rubberen rand, waardoor je jouw voeten kunt buigen tijdens het lopen. Met deze wedges onder je voeten loop je zo lekker dat je niet eens door hebt dat je op hakken loopt. De kans is groot dat je inmiddels benieuwd bent geworden naar onze andere modellen laarzen die goed voor de voeten zijn. We geven je groot gelijk! Bekijk ons uitgebreide assortiment klomplaarzen.