Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Medische klompen om te desinfecteren

5 Jan 2021

Medische klompen om te desinfecteren: deze modellen zijn geschikt

De wereld staat op dit moment op z’n kop door het Coronavirus. Als zorgprofessional lever je een belangrijke bijdrage in deze trieste tijd. Je zorgt voor je patiënten, voor je collega’s, voor je familie. Maar zorg je ook een beetje voor jezelf? Bij Studio Sanita leven we enorm met je mee en helpen je in deze situatie waar we kunnen. Ook al is het maar iets kleins, zoals advies over het juiste medische schoeisel tijdens deze crisis. Omdat we er momenteel veel vragen over krijgen, vertellen we je in dezeblog welke medische klompen geschikt zijn om te desinfecteren. 

De juiste Sanita klompen

De dagen zijn hectisch en de kans is groot dat je meer uren werkt dan normaal. Mede door de stress is de kans dat je last krijgt van lichamelijke klachten groter. Ook al zal het de stress niet wegnemen, met een paar klompen van Studio Sanita voorkom je dat je last krijgt van je rug en je voeten. Daarnaast hebben we binnen onze collectie diverse medische klompen die geschikt zijn om te desinfecteren. Voor veel zorgprofessionals is dit in de huidige situatie essentieel.

Medische klompen om te desinfecteren

Is het voor jou belangrijk om je klompen regelmatig te desinfecteren? Dan adviseren we je om klompen te kiezen die hier goed tegen kunnen. Hierbij geldt dat effen klompen het meest geschikt zijn. Deze kunnen namelijk beter tegen desinfectiemiddelen dan klompen met een print. Hieronder een overzicht van onze medische klompen die geschikt zijn om te desinfecteren

De meest geschikte instapklompen

Sonja effen kleuren: wit, zwart, denim, rood, geel, zilver
Karl: wit, zwart, blauw
Fenja: zwart, blauw, rood
Sonja patent: zwart
Freya: zwart, rood, lichtblauw, roze, denim, fuchsia
San flex klompen: rood, groen, donkerblauw, oranje, lichtblauw, korenblauw
San Duty: wit, zwart
Duty Nitril: roze, blauw, korenblauw, zwart

De meest geschikte klompen met een dichte hiel

Prof.Pu: wit, zwart
San duty closed: wit, zwart
Izabella: rood, blauw, lichtblauw

Sanita Klompen met print

Is het voor jou niet nodig om je klompen te desinfecteren, dan kun je gerust een klomp met een printje kopen. In onze shop vind je ook hiervoor een ruim aanbod. Is desinfecteren wel belangrijk, kies dan voor één van de bovenstaande modellen. Ga je bestellen, let dan ook goed op het maatadvies bij de productinformatie. Maten zijn namelijk verschillend per model. Heb je vragen over de klompen, ruilingen of groepsbestellingen? Mail ons op [email protected] of bel +31 (0)13-5915540.

Take care

Hopelijk brengen onze klompen je toch een beetje zonneschijn in deze zware tijd. Zorg goed voor je patiënten, elkaar en jezelf: Take care ❤️