Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Werkschoenen voor de zorg hoeven niet saai te zijn

18 Jan 2021

Is het je wel eens opgevallen dat veel mensen er in de zorg voor kiezen om op klompen te lopen? Nee, niet die typerende Hollandse boerenklompen. We hebben het natuurlijk over medische klompen, de meest geschikte werkschoenen voor de zorg! Er is een goede reden die verklaart waarom de werknemers in de verpleging, thuiszorg en zelfs de dokters graag op medische klompen lopen. Zij weten immers als geen ander hoe zwaar het werk in de zorgsector kan zijn. Ze moeten veel staan, lopen, ondersteunen en tillen. Dit is belastend voor hun eigen lichaam, en daarom dienen zij een goede werkhouding te handhaven. Ze willen natuurlijk geen klachten ontwikkelen aan hun rug of knieën. Medische klompen bieden uitstekende houdingscorrectie die de gewrichten van de drager optimaal ontlast.

Werkschoenen die lichaamshouding corrigeren

Een goede werkhouding is cruciaal, vooral bij het uitoefenen zware beroepen zoals die in de zorg. Daarom vinden wij het belangrijk om de perfecte werkschoenen te ontwerpen en produceren voor alle hardwerkende mensen in de zorg. Wist je bijvoorbeeld dat de klompen van Studio Sanita ervoor zorgen dat gewrichten zoals de rug en de knieën ontlast worden? Door de subtiele houdingscorrectie die de klompen bieden zal je aan het eind van de dag geen zeurende pijn in de onderrug meer ondervinden. Bovendien zorgen de schokabsorberende zolen ervoor dat elke stap die je zet wordt opgevangen en gedempt. Je knieën en heupen hoeven de klap dus niet meer op te vangen. Klinkt goed, toch?

Schoenentrends in de zorg

Schoenentrends komen en gaan. En dit beginnen we in de zorg steeds meer te zien. Laten we niet vergeten dat er veel modebewuste mensen in de zorg werken die het leuk vinden om met de trends mee te gaan.  Het uniform is voor iedereen gelijk maar de schoenen niet. Daarmee kun jij iets van jezelf laten zien. Studio Sanita biedt de mogelijkheid jouw werkschoenen aan te passen aan de actuele trends! Wist je bijvoorbeeld dat Studio Sanita klompen aanbiedt in zachte pastelkleuren, vrolijke bloemenprints en met leuke details zoals gespen? Zo kan je zelfs op je werk de laatste modetrends volgen. Het is niet meer nodig om sneakers te dragen in de zorg. Onze medische klompen zijn helemaal bijdetijds!

Modieuze werkschoenen in de zorg

Ja, je hoort het goed! De werkschoenen in de zorg kunnen wel degelijk hip en modieus zijn! Hoewel de witte klompjes altijd zullen blijven, onwikkelen wij met Sanita de leukste medische klompen, die zelfs als alledaags schoeisel gedragen kunnen worden. Er is zo veel keuze in modellen, kleuren en vrolijke printjes dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo zijn jouw werkschoenen gelijk een stuk unieker en persoonlijker. Je wilt immers toch ook niet dat iedereen buiten op precies dezelfde sneakers rondloopt? Zoek jouw favoriete paar uit en profiteer van ergonomische (en hippe!) werkschoenen voor de zorg.